Stormvogels 1 - DKV Victoria 1

De weg naar het kampioenschap - Stormvogels 1 - DKV/Victoria 1

Op de weg naar het kampioenschap in de derde klasse stond vandaag Stormvogels op het programma. Een lastig bespeelbare tegenstander, waar op het veld nog van werd verloren. Stormvogels kon bij winst ook nog hopen op het kampioenschap.
DKV startte erg sterk aan de wedstrijd. Met snelle combinaties en veel rebounds werd Stormvogels in het eerste kwartier helemaal weggespeeld; 2-7. Het tweede deel van de eerste helft was een stuk slordiger. Foute passes en verkeerde keuzes zorgden ervoor dat Stormvogels wat terug kon doen. Maar het gaatje werd niet kleiner. Met een 5-10 stand op het scorebord werden de kleedkamers opgezocht.

Na rust prikte Romy meteen de 5-11 binnen. Stormvogels probeerde met enkele wissels en een opportunistische spelwijze het tij nog te keren. Schoten van erg ver vielen opeens wel binnen, waardoor er een 15-19 stand op het scorebord stond. Stormvogels bleef aanhaken, maar het verschil werd nooit kleiner dan vier doelpunten. DKV bleef rustig en met twee rake afstandschoten besliste Tom de wedstrijd definitief. Met een verdiende 18-22 stapte DKV tevreden van het veld. Het kampioenschap is weer een stapje dichterbij.

Aanstaande zondag kan DKV weer een stap in de goede richting zetten door te winnen van Dordrecht. Komen jullie ons aanmoedigen in de spporthal in Diemen? De wedstrijd begint om 15.50 uur. Tot dan!