DKV Victoria 1 – Dordrecht 1

Weer een stap dichterbij
DKV Victoria 1 – Dordrecht 1
06-02-2018
Afgelopen zondag kwam Dordrecht naar Diemen. Op papier een makkelijke tegenstander; uit werd gewonnen met 11-30 (!). Het doel was dan ook om met zoveel mogelijk doelpunten verschil te winnen, om de marge met Furore te vergroten.
DKV startte net als vorige week sterk aan de wedstrijd. Al snel werd een voorsprong van 4 goals opgebouwd. Toch vielen de doelpunten niet zo makkelijk als gehoopt en was de verdediging soms ook niet helemaal scherp. Daardoor had Dordrecht bij rust al 7 keer gescoord. DKV zette daar 14 doelpunten tegenover. De wedstrijd was al gespeeld, maar het spel moest wel een stuk beter in de tweede helft.
Direct na rust verkleinde Dordrecht het gat naar 6 doelpunten en moest Laura geblesseerd het veld verlaten. Maar DKV liet zich niet van de wijs brengen en bouwt de marge uit tot 10 treffers, onder meer door 3 schoten (en 3 goals) van de ingevallen Kelly. Met verse krachten uit het tweede binnen de lijnen wordt de score uitgebouwd tot de eindstand van 27-14.
Een mooie overwinning en weer een stap dichterbij het kampioenschap. Met vlagen werd er erg goed gespeeld door DKV, maar er moet de komende drie wedstrijden een stuk scherper verdedigd worden.
Aankomend weekend speelt de selectie op zaterdag (10-02). Het eerste speelt om 19.05 uur tegen Nikantes en het tweede speelt om 20.15 uur tegen zkc’31. We hopen weer op jullie steun!