Badhoevedorp 1 - DKV Victoria 1

Met 8-7 de rust in was voor Diemen een meevaller. Het was vanaf de eerste minuut bezig om op gang te komen maar het wilde niet lukken. Ballen vlogen er niet in en er werden een paar domme fouten gemaakt. Badhoevedorp kwam op voorsprong en zo moest DKV eerst langzij komen. Dit heeft 20 min gekost waardoor de spirit een beetje verdween. Door voor rust toch de voorsprong te pakken kon diemen met een goed gevoel de kleedkamer in. De tweede helft was beter maar het scoren bleef uit. Aanvallen liepen stroef. Toch werden er genoeg doelpunten gemaakt en konden de twee punten mee naar diemen.

De scheidsrechter had volgens sommige te veel invloed op de wedstrijd. Er werden snel vrije ballen gegeven en hij floot de wedstrijd kapot. Dat mag natuurlijk nooit een reden zijn van het niet goed spelen van een wedstrijd maar invloed heeft het wel.

Aankomende week speelt diemen tegen Ten Donck. Dit is de nummer 3 en DKV staat tweede. Deze wedstrijd moet dus gewonnen worden. Als diemen mee wil doen om de promotie naar de tweede klasse.