DKV Victoria 1 - Conventus 1

DKV houdt punten in Diemen

Victoria heeft zondag de punten thuis gehouden. De ploeg was met 16-13 sterker dan conventus. Deze overwinning houdt Diemen in de race voor de tweede plek en eventueel misschien wel het kampioenschap. Makkelijk was het zeker niet dit weekend. Het was een spannende wedstrijd waar de winst nooit zeker is geweest.

Veel supporters zaten op het puntje van hun stoel tijdens de wedstrijd. Zeker na de eerste 10 min. DKV stond na 10min 5-0 achter en het leek een zware middag te worden. Maar er werd veerkracht getoond en binnen 5 min stond het 5-5 en zo kwam de spanning helemaal in de wedstrijd. Het ging heel gelijk op. Er werd door beide partijen niks toegegeven en het ging gelijk op tot 13-13. Pas in de laatste 5 min werd het beslist en liep Diemen uit naar 16-13.

Diemen toont de laatste tijd veel veerkracht en gedrevenheid. De selectie is breed en iedereen wil vechten voor elkaar. Dat is wat er alom wordt gezegd. Volgende week staat de wedstrijd tegen Badhoevedorp op het programma. Verwacht wordt dat DKV de punten pakt maar daar mag niet vanuit worden gegaan.