DKV Victoria 1 - De Tovers 1

DKV Victoria wint van concurrent

DKV Victoria heeft een goede stap gezegd richting het kampioenschap. De ploeg uit Diemen heeft De Tovers met 18-13 verslagen. DKV Victoria heeft met deze overwinnen nu een gat van 3 punten op de nummer twee. De wedstrijd was moeizaam maar de overwinning was geen moment in gevaar.
Het was prachtig weer en het werd dan ook een zonnige wedstrijd. De sfeer was gemoedelijk. De Diemenaren pakten snel de voorsprong en dat bleef de rest van de wedstrijd zo. De Tovers probeerde terug te komen in de wedstrijd maar het was tevergeefs. DKV Victoria speelde niet de beste wedstrijd van het seizoen. Maar door het gebrek aan wedstrijd ervaring was DKV Victoria de ploeg met de betere conditie en daarop is uiteindelijk de overwinning binnen gesleept.
Volgende week moet er gewonnen worden van WWSV om de concurrentie voor te blijven. Deze wedstrijd zal uit zijn op gras, dus dat brengt weer een andere speelwijze met zich mee op het kleine
veld.