WWSV 1 - DKV Victoria 1

DKV Victoria wint met ruime cijfers van WWSV

DKV Victoria was in de uitwedstrijd te sterk voor WWSV. De tegenstander uit Wijdewormer had niet echt kans tegen de Diemenaren en daardoor was de wedstrijd snel beslist. Met 25-10 is WWSV op het gras verslagen. Aanvankelijk leek het een vermoeiende en lange wedstrijd te worden. WWSV verdedigt achter en dat betekent meestal een zware wedstrijd. Bijkomend nadeel was dat het op gras was en het weer had gezorgd voor een moeras. Met al deze nadelen op tafel was het een zware wedstrijd.

In de eerste paar minuten werd duidelijk dat DKV Victoria hier met een missie kwam. De stand ging nog redelijk gelijk op, maar de ploeg uit Diemen besloot om gas te geven en het verschil werd al gauw 8 punten. Daarmee was het over. WWSV gaf zich gewonnen en er werd een leuke pot van gemaakt. Ondanks al het natte gras en het achterverdedigen ging het spel snel en leek het wel bijna een zaalwedstrijd.

Doordat Zaandam Zuid, de nummer twee in de poule, ook blijft winnen is het kampioenschap nog niet zeker. DKV Victoria is deze week vrij en speelt de week daarna op zaterdag tegen DOC uit Bussum. Deze wedstrijd moet ook gewonnen worden om het niet opnieuw spannend te maken.