Badhoevedorp C2 - DKV Victoria C2

Zaterdag was zo'n moment dat we nu echt weten dat alles weer is begonnen.
De wekker mocht meteen lekker op tijd want 9.00 mocht de C2 verzamelen om om 10.00 te spelen in/tegen Badhoevedorp.
Het zwakke zonnetje was ons ook gegund en vrijwel windstil dus niks om last van te hebben.
Na een paar weken opgestart te hebben met trainen en het super leuke trainingsweekend, kriebelt het nu toch echt wel om te kijken wat een tegenstander daarvan vindt!
Aller eerst is het team super blij dat Michael tijd vrij maakt om zijn kennis aan ons over te brengen!
Chiara moest helaas verstek laten gaan door een gekneusde voet maar gelukkig kon Mente voor haar mee (thanks!).En mocht Seppe zijn debuut maken als korfballer !
Welkom bij de club en heel veel plezier!
Vrij rustig en aftastend begon de wedstrijd, beide teams een paar minuten aanvallen maar niets er in.Voor iedereen waarschijnlijk even wennen die halve meter hoger met tegenstander!
Bijna had Seppe meteen de stand geopend maar helaas dus net niet, maar gaat vast snel gebeuren! Brenda stond lekker stevig als aangever en daar kon Max het voordeel uit halen om de stand te openen.
Even daarna gingen Sophie en Brenda voor de doorloopbal maar door wegtrekken van Max kwam de kans meer bij hem en werd het 0-2 en tijd voor het nieuwe in de C , de vakwissel !
Nog steeds was Badhoevedorp ook goed bezig en had meer pech dan totaal geen kansen. Naomi zorgde voor nog wat uitloop voor de rust en legde er een mooie doorloopbal in.
Ondanks dat het 0-3 was,toch wel belangrijk alert te blijven in de verdediging want Badhoevedorp zag er nog niet uit het op te geven.
Maar ja, als het dan meteen bij start van de tweede helft 0-4 wordt door snel diep te gaan door Jonathan dan gaat de moed wel zakken.
Max gooide er een afstand in en Brenda een doorloopbal, Jonathan een klein afstandsschot. Tja dan nog ruim 15 minuten het leuk blijven vinden met 0-7.....
We gunden ze even wat hoop door 1-7 te geven,maar met de wissel werd het meteen 1-8 door Sophie, die daarna kort onder de korf 1-9 maakte.
Jonathan gaf nog even een sprintje vanaf de lijn en maakte 1-10 door mooi diep aangooien van Naomi. Tobias liet nog even zien waarom je niet slap voor de korf langs een bal moet uitgooien
want hij onderschepte deze en maakte 1-11. Badhoevedorp had nog even actie en maakte hun tweede doelpunt en als afzakkertje de laatste van Max, eindstand 2-12
Super was dat iedereen aan bod is gekomen en iedereen elkaar goed hielp! Goed teamwork en vooral nog meer groeien. Op naar een fantastisch, sportief seizoen !