DKV Victoria 1 - OKV 1

DKV Victoria 1 komt te kort
De opening van het nieuwe veld was een plezierig en euforisch moment. Het eerste van DKV heeft alleen niet de kers op de taart kunnen zetten. De ploeg ging met 11-18 ten onder in eigen huis tegen OKV.
Diemen begon redelijk de ploeg kwam achter daarna weer gelijk en toen begon het onheil. De rebound bij DKV was niet zo goed als de van OKV. Waardoor veel aanvallen niet meer waren dan 1 kans momenten. Mede doordat die ballen er niet in vlogen kon OKV uitbouwen. Diemen vocht voor elke bal en elk scoringskans. De ploeg had het zwaar. Nog voor rust was het verschil 5 punten en kon OKV ontspannen en met een goed gevoel de rust in. Dat gold niet voor Diemen. De tweede helft moest en zou anders.
Dat gebeurde jammer genoeg niet. De ploeg bleef vechten en uiteindelijk ook tegen zichzelf. De uitslag 11-18 is terecht. het spel was niet goed genoeg om een ploeg als OKV te verslaan.
Volgende week speelt de ploeg tegen SDO een zaterdag wedstrijd. Het team zal er alles aan doen om zicht te revancheren van vorige week. De punten blijven in eigen huis kosten van alles.