DSO 1 - DKV Victoria 1

Diemen onderuit tegen DSO

DKV heeft thuis niet kunnen winnen van DSO, er werd met 10-19 verloren en dat was de tweede thuisnederlaag van het team. Een grote oorzaak van het verlies waren de magere 10 gemaakte doelpunten. Zeker voor korfbal begrippen is dat erg weinig. Diemen begon slecht. Er werden weinig kansen afgemaakt die DSO wel afmaakte. Waardoor het de leiding kreeg. Tegen de tijd dat de scheidsrechter de pauze inlaste was het 5-12. DSO had grip op de wedstrijd en DKV kon er niet veel tegen beginnen. De coach was niet tevreden over het spel en het moest anders. Dat werd geprobeerd met wissels en andere situaties maar het bleef vechten. Uiteindelijk was het niet DSO die Victoria de das om deed maar de ploeg zelf. Het vertrouwen was weg en zo ook het spel. Diemen zal zich moeten revancheren tegen de koploper aankomende week Swift staat ruim bovenaan en zal een moeilijke tegenstander worden.