DKV Victoria 2 – Triaz 2

Zaterdag 17.00 26 september  mocht het tweede het gaan opnemen tegen het tweede van Triaz. Winnen was noodzakelijk omdat OKV ook alle wedstrijden blijft winnen en winst betekende de eerste plek voor minimaal een dag! De wedstrijd van het eerste werd helaas met een groot verschil verloren aan ons de taak dit niet te laten gebeuren.

Met Giel op de plek van Dani, dit omdat hij nog aan het werk was. We beginnen net als vorige week zwak en staan na 6 minuten op een 0-2 achterstand. Maar net als vorige week weten we dit snel weer te herstellen naar 2-2. En komen vervolgens op een 2-6 achterstand waarna Dani in t veld komt en er gelijk 3-6 van maakt. We lijken weer terug te komen maar twee minuten later staan we al op 3-8 en lijkt het al snel een verloren wedstrijd. We zetten een tandje bij met 3 doelpunten .En gaan met een stand van 6-8 de rust in.

Diana maakt al snel een one-hander en een minuut later maakt Quincy de gelijkmaker. Hierna gaat het spel gelijk op en scoren we om de beurt. Na 21 minuten spelen komen we op drie punten voor, waarvan 2 afstandsschoten van Dani. Triaz scoort een vrije bal en zet net als de andere Amsterdamse club hun beste heer uit het eerste in. Ook deze scoort gelijk en tekent voor de 13-12. Het wordt erg spannend en het spel wordt fysieker. Wat ons gelukkig twee minuten voor tijd een vrije bal oplevert. Uitspelen en vasthouden zou je misschien denken? Nee natuurlijk niet denkt Mylene en ze schiet zuiver de 14-12 binnen. Triaz scoort nog een strafworp maar komt niet meer gelijk. Eindstand 14-13.

Een wedstrijd waarbij we het onnodig spannend maken en weer niet scherp beginnen, maar gelukkig als team goed terug komen. Zondag uit tegen Furore 2 waarbij we harder aan de bak zullen moeten om te winnen! Tot volgende week.