Pinksterkamp

Informatie

DKV Victoria rijst naar het Verre Oosten!

Hou de site in de gaten!
We gaan dit jaar op Pinksterkamp van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni. Meer informatie over Pinksterkamp wordt wanneer het beschikbaar is op deze pagina vermeld. Hou deze dus in de gaten! Het thema van dit jaar is: Het Verre Oosten! De locatie houden we trouwens nog wel even geheim! Je kunt je wel alvast inschrijven!

Inschrijven
Inschrijven voor Pinksterkamp is niet meer mogelijk.

Langskomen of niet het hele kamp blijven
Als je meegaat op Pinksterkamp, dan ga je het hele kamp -van vrijdagavond tot maandagmiddag- mee. Alleen voor belangrijke schoolzaken (zoals tentamens of examens) is het mogelijk om op zondagavond na het avondeten te vertrekken. Het is ook mogelijk om (als je niet op het kamp durft te blijven bijvoorbeeld) een dagje langs te komen. Dit kan op zaterdag, de themadag. Ook dan dien je je in te schrijven. Kosten zijn als volgt: één dag overdag langskomen incl. maaltijden: € 15 pp. De kosten voor het gehele Pinksterkamp meegaan bedragen € 75 pp.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Volwassenen die meegaan op het Pinksterkamp (iedereen van 18 jaar en ouder, uitgezonderd A-junioren) dienen voordat we op Pinskterkamp vertrekken een VOG te hebben ingeleverd bij DKV Victoria. Heb je dat nog niet gedaan, dan ontvang je na het inschrijven nog een aparte mail voor de aanvraag van een VOG. Het is vervolgens je eigen verantwoordelijkheid om de VOG aan te vragen en in te leveren! Als je via de vereniging een VOG aanvraagt zijn er geen kosten aan verbonden. Hou er rekening mee dat het aanvragen van een VOG tijd kost en dat je je dus op tijd inschrijft voor Pinksterkamp! Geen VOG = geen Pinksterkamp!

Sponsoring
Je kunt je pinksterkamp laten sponsoren door opa's, oma's, ooms, tantes, enz. Zo kunnen we de prijs van het Pinksterkamp laag houden. Met onderstaande link kun je de lijst downloaden met artikelen die gesponsord kunnen worden voor het kamp. De lijst en het geld kun je inleveren bij Fabiola, Peter of Reinoud.
Klik hier om de sponsorlijst te downloaden.

Vertrek
We vertrekken op vrijdag 7 juni om 19:00 vanaf de kantine. Om op tijd te kunnen vertrekken dien je om 18:30 aanwezig te zijn.
Belangrijk voor mensen die met eigen vervoer willen gaan: als je met eigen vervoer gaat meld je dan op tijd (vanaf 18:00) bij de kantine. In de kantine ontvang je de adresgegevens van de locatie en een korte routebeschrijving.

Tijdens kamp
Tijdens het kamp zijn de volgende nummers 24 uur per dag bereikbaar:
Leo Lieman - 06-10533548
Reinoud Fischer - 06-14405154
Fabiola Twiest - 06-18999995

Terugkomst
Op maandagmiddag keren we met zijn allen terug naar Diemen, naar verwachting rond 16:30. Daar zullen we op het veld het Pinksterkamp afsluiten. Dus ook mensen die met eigen vervoer zijn keren terug naar het veld.

Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok