Nieuws

Het is weer zover: zondag 16 december is er weer kerstviering voor alle spelers en coaches van de A, B, C, D, E, F en Kangoeroes.

Zoals elk jaar is het de bedoeling dat ouders, opa of oma het eten zelf klaarmaken en naar de kantine brengen. Ouders mogen ook mee-eten, maar die betalen €2,50 pp inclusief 1 drankje. Ouders hoeven zelf geen eten te maken.

De kerstviering begint om 16:00. De kinderen gaan eerst een uurtje kerstdecoraties knutselen en om 17:00 begint het kerstdiner. Het is uiterlijk om 18:30 weer afgelopen.

 

GROETJES FABIOLA

 

Bij de ledenvergadering van 17 oktober jl zijn de volgende belangrijke besluiten genomen:

- DKV Victoria gaat naar een rookvrije sportaccommodatie, d.w.z. dat naast een rookvrij clubhuis, we ook het buitenterrein rookvrij willen maken;

- Per half januari start er op de dinsdag- en donderdagmiddag een sport BSO bij DKV Victoria die gebruik gaat maken van het clubhuis en de sportvelden.

- Per september 2019 gaan we de veldcompetitie van de zondagteams zoveel mogelijk naar de zaterdag verplaatsen. Dit is een pilot die aan het eind van het seizoen 2018-2019 afloopt. Daarna volgt de evaluatie.

De notulen zijn verstuurd naar (ouders van) onze leden. Hierin kun je terug lezen wat er is besproken tijdens de ALV. Onder andere informatie over ons korfbalbeleid voor senioren en de jeugd, de sporthallen, sponsoring, contributies, wie doet wat binnen de club, professionalisering door invoering van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en de nieuwe privacy regels (AVG).

Richard Groenveld
voorzitter

 

In het nieuwe zaalseizoen 2018/2019 speelt het eerste team van DKV Victoria in de 2e klasse. Tijdens de thuiswedstrijden lijkt het het eerste leuk, om met een team van de week op te komen, voordat de wedstrijd begint. Het is wel de bedoeling dat het team wat mee oploopt, zo compleet mogelijk is. Want in de rust, zal er ook een strafworpcompetitie gehouden worden. Hoe deze competitie verloopt, zal later blijken. Ook wordt er een teamfoto gemaakt van het team van de week, samen met de selectie.

Laten we samen het 1e naar de winst toejuichen!

 

Groetjes,

Maaike en Sabrina