Nieuws

Jubileumtoernooi a.s. zaterdag

Beste leden en jeugdleden,

Nog 6 dagen dan is het zover: dan bestaan we echt 100 jaar. Zaterdag 30 september begint het toernooi om 10.00 uur. Het is de bedoeling dat iedereen om kwart voor 10 aanwezig is en zich meld bij de wedstrijdleiding (Reinoud). Dit doe je per team.

De jeugdspelers melden zich bij Rebecca Sikkens (moeder van Carmen en Raoul). Jeugdspelers hoeven geen shirt mee te nemen - alleen rokje /broekje en je schoenen. Zaterdag hoor je in welk team je zit.

Zoals de meeste van jullie wel gezien hebben wordt er nog volop gewerkt aan de parkeerplaats. De gemeente Diemen gaat proberen om het in ieder geval begaanbaar te maken. Het probleem is echter dat er niet genoeg parkeerplaatsen zal zijn om iedereen zijn auto te parkeren. Daarom verzoeken we je zoveel mogelijk op de fiets te komen. Mocht je toch met de auto komen, dan is er emaventueel nog een mogelijkheid om bij de Gamma/ Mcdonalds te parkeren. Er mag absoluut niet geparkeerd worden aan de sportlaan (= de weg naar ons veld toe). Daar wordt op gecontroleerd door de handhaving.

Zijn er nog vragen neem dan even contact met Fabiola. We hopen op een mooie dag met in ieder geval droog weer.
Heb je je nog niet opgegeven voor de BBQ? Doe dit nog voor woensdag.

Als laatste een oproep: ik zoek 2 mensen die het leuk vinden om tijdens het toernooi coach te zijn van een jeugdteam.

Groetjes,
namens de jubileumcommissie
Fabiola

Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok