Nieuws

ALV 11 oktober

Beste Victoriaan,

Volgende week woensdag, 11 oktober om 20:00u, zal de Algemene Ledenvergadering (ALV) worden gehouden. De stukken hiervoor zijn via e-mail vestuurd. Neem deze vooraf door, zodat je goed voorbereid aanwezig bent.
We zullen woensdagavond in korte tijd de stand van zaken van de vereniging met elkaar doornemen. Dit is ook het moment waarop we gezamenlijk beslissingen nemen die de hele vereniging aangaan. We vragen jullie daarom vriendelijk om aanwezig te zijn op deze avond.

Zoals aangegeven in de statuten van onze club dienen alle leden van 15 jaar of ouder aanwezig te zijn bij de ALV. Ouders van jeugdleden worden gevraagd om aanwezig te zijn.

Verplichtingen van de leden
Artikel 13
1. Elk lid heeft onder meer de navolgende verplichtingen:
[...]
 d. Indien hij 15 jaar of ouder is de algemene vergadering bij te wonen.
(Bron: Statuten DKV Victoria)

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan heb je de plicht om je schriftelijk afmelden bij de secretaris. Dit kan via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of schriftelijk op het postadres van het secretariaat. Hierbij ook het verzoek om de afmeldingen niet via WhatsApp te verzenden.
Uiteraard hopen we dat je aanwezig zult zijn deze avond om met zijn allen de toekomst van onze vereniging mede te bepalen.
 
We hopen je allen te zien op de avond, zodat je mee kunt spreken over onze vereniging.

Met vriendelijk groet,
het bestuur

Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok