Nieuws

Nieuwe trainer coach DKV Victoria 1

Henk is enkele weken geleden gestopt is als trainer en coach. Vanuit het bestuur willen wij Henk van harte danken voor zijn inzet de afgelopen jaren en de behaalde resultaten, zoals de promotie vorig zaalseizoen.

Ook willen wij Ivar, Peter en Rogier bedanken voor hun inzet om in de afgelopen interim periode zich in te zetten voor training en coaching van het eerste, in combinatie van hun werkzaamheden voor het tweede.

Daarnaast wensen wij onze nieuwe trainer coach Marco Scheffer veel succes.

Met vriendelijke groet,

Richard Groenveld.

Aanvullend plaatsen we het onderstaande facebook bericht met extra informatie, met dank aan Romy.

"Met trots mogen wij een nieuwe trainer/coach aankondigen die vanaf heden zal starten bij de selectie!

Allereerst willen wij Henk nogmaals bedanken voor al zijn inzet!
💐

 De nieuwe trainer/coach van de selectie: MARCO SCHEFFER.

----------------------------------------------
Voorstelrondje:

Mijn naam is Marco Scheffer en word de nieuwe trainer van DKV Victoria.

Geboren en getogen in Amsterdam, maar woon al ruim 20 jaar in Almere samen met mijn vrouw Hester en onze zoon Jeremy. Onze dochter Donna heeft inmiddels het ouderlijknest verlaten.

Ik kom uit een korfbalfamilie, zodat ik al van jongs af aan op de velden te zien ben. Vanaf mijn 6e jaar ben ik zelf gaan korfballen bij Swift en later bij TCNH. Naast het spelen van wedstrijden heb ik ook lange tijd jeugdploegen getraind en enkele jaren gefloten. Nadat ik zelf gestopt ben met spelen, heb ik mij toegelegd op het trainen van senioren en heb verschillende selecties begeleid.

Via facebook ben ik in contact gekomen met DKV Victoria, omdat er voor  volgend seizoen een trainer/coach gezocht werd. Na een paar e-mails, een gesprekje ga ik niet in augustus maar reeds nu van start.

Vanaf volgende week, de uitwedstrijd tegen Sporting West, zal ik voor het eerst op de bank zitten. Ik zie ernaar uit om samen met Ivar, Peter en Rogier, deze groep te begeleiden en mooie sportieve resultaten neer te zetten."


Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok