DKV Victoria

Club van 50

Club van 50

Wat is de club van 50?
De club van 50 is een club die gezamenlijk een bedrag van €50,- per persoon ieder jaar ter beschikking stellen om een investering te doen die ten goede komt aan DKV Victoria. Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld een elektronisch scorebord of een nieuw kassasysteem.
Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen wordt in een apart potje binnen de financiën van de vereniging beheerd.

Wat krijg je als lid van de club van 50?
Omdat DKV Victoria u dankbaar is voor de deelname krijgt u als lid van de club van 50 van ons ook wat terug. Ieder jaar, wanneer de complete ledenlijst van de club bekend is, zal op de daaropvolgende periode een borrel worden gehouden voor alle leden van de club. Tevens is er als eerbetoon aan de sponsoren een mooi bord gemaakt waarop elk lid een plekje met zijn/haar naam krijgt, deze hangt op een mooie plek in de hal van de kantine.

Wie kan lid worden van de club van 50?
Deelnemer aan de club van 50 kan iedereen zijn die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft. Het is mogelijk om individueel of als familie deel te nemen.

Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50?
Het lidmaatschap loopt vanaf 1 april t/m 31 maart.
Opgave kan gedurende het gehele jaar, het bedrag moet echter betaald zijn voor 1 april (=lidmaatschap nieuwe jaar).
Wanneer de wens is het lidmaatschap op te zeggen, dan dient u het verzoek voor uitschrijven voor 1 januari van dat jaar in te dienen.

Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd?
De leden worden via de website op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ook zal elk lid via de e-mail worden bericht.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?
Bij DKV Victoria is er een aantal ideeën over een eventuele investering van de club van 50. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld:

  • Een elektronisch scorebord buiten
  • Een nieuw kassa systeem
  • Etc...

Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd waar alle deelnemers van de club van 50 voor uitgenodigd zullen worden. Tijdens deze bijeenkomst zal van elke commissie een afgevaardigde een voorstel voor investering doen. De commissies hebben het meeste inzicht in wat er nodig is binnen de vereniging. Deze voorstellen zullen dan in kaart gebracht worden en naar aanleiding van een stemmingsronde zal het idee met de meeste stemmen zal daadwerkelijk worden uitgevoerd door de Club van 50. De overige gelden blijven bewaard in de kas en kunnen eventueel in de toekomst als buffer worden gebruikt.

Hoe word ik lid van de club van 50?
U kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen. Deze kunt u inleveren bij Tico Hamersma, die elke dinsdag- en vrijdagavond en bij alle thuiswedstrijden van de selectie aanwezig zal zijn in de sporthal of kantine.
Daarnaast is het mogelijk om het inschrijfformulier via de website in te vullen.

Uw lidmaatschap wordt pas definitief na het overmaken van uw lidmaatschapsgeld à €50,-. Dit kunt u overmaken na aanvraag rekeningnummer (u krijgt hier nog bericht van). Het bedrag moet binnen zijn vóór 1 april.

Powered by BreezingForms
Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok